Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем міста


Шановні синельниківці! 16 вересня 2017 року місто Cинельникове святкуватиме 149-й день народження, а 21 вересня - 74-у річницю з дня визволення від нацистських загарбників.

День міста – це свято кількох поколінь людей-трудівників, кожне з яких вписало свою сторінку в історію міста героїчними подвигами, трудовими досягненнями і яскравими іменами своїх сучасників.

Нині, шановні синельниківці, ми з вами пишемо нову сторінку історії міста. Якою вона буде – залежить від усіх нас. Злагоджена й результативна робота депутатів міської, обласної та Верховної Ради України, незалежно від політичних поглядів, підтримка громади є запорукою подальшої розбудови нашого міста – невід’ємної частини Дніпропетровщини та України.

Я впевнений, що синельниківці і надалі залишатимуться толерантними і поважними один до одного, згуртуються в ім'я любові до своєї малої батьківщині заради благополуччя її мешканців.

Бажаю усім мирного неба, доброго здоров’я, бо в мирі здорова громада зможе багато що зробити, змінити життя на краще. Бажаю палкого патріотизму, бо це почуття – то повага до ближніх, до сусідів, то є любов до свого міста, до вулиці, будинку, де мешкаєш. Саме такі почуття дадуть усім нам наснагу, і в нас усе буде добре. Я вірю в це.

Щастя усім і благополуччя, удачі в усіх справах, родинного тепла і палкого кохання. Гарного всім святкового настрою!

З повагою, міський голова Дмитро Зражевський


adm. - 15.09.2017.