Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем Державного Прапора України та 26-ю річницею незалежності України


Шановні мешканці та гості міста Синельникового! Від імені Синельниківської міської ради, її виконавчого комітету, мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці незалежності України!

Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею численних поколінь – творцями багатовікової історії нашої країни.

Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

На жаль, ситуація останніх років зумовила необхідність застосування рішучих заходів для захисту територіальної цілісності, суверенітету та незалежності країни.

Від імені синельниківської громади хочу низько вклонитися героям, які віддали свої полум'яні серця за свободу, мир і спокій на нашій землі.

Щиро дякую всім, хто надає допомогу і підтримку нашим воїнам, добровольцям, їх сім’ям і сім’ям загиблих.

Слова вдячності висловлюю всім мешканцям Синельникового, які, незважаючи на нелегкі часи, залишаються небайдужими до долі рідного міста – невід’ємної частини нашої Дніпропетровщини та України, докладають зусиль для його подальшого розвитку і процвітання.

Тож нехай наш прапор, як атрибут державності та єдності, завжди майорить над Україною і надалі вселяє в серце кожного українця впевненість у перемогу над труднощами сьогодення, спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Від усієї душі зичу вам, шановні земляки, мирного неба над нашою рідною землею, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і щастя кожній родині, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. Незламної віри і сили здійснити задумане!

З повагою

Міський голова ДМИТРО ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 23.08.2017.