Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світ…


Шановні земляки, дорогі ветерани, діти війни! 8-9 травня 2019 року в Україні відзначатимуть День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вони символізують духовну стійкість та нескореність українського народу, викликають у кожного почуття безмежної гордості за наш народ, світлу радість та гіркий сум водночас.

Вже минуло сімдесят чотири роки, загоїлись тілесні рани, але я впевнений, скільки б не минуло часу, ми завжди пам’ятатимемо подвиги наших дідів та прадідів, які відстоювали свободу і мир на землі, та тих, хто в повоєнний час відбудовував країну та наше рідне місто. Безмежна вдячність та повага їм за це.

У ці дні у хвилині мовчання схилимо голови та вшануємо тих, хто не дожив до цього дня, став жертвою війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

На превеликий жаль, українська земля знову опинилася під загрозою втрати територіальної цілісності та суверенітету. На захист інтересів держави у наш час піднялися нинішні захисники Вітчизни – нащадки славних воїнів - переможців Другої світової війні. Ми вдячні кожному, хто докладає зусиль, щоб наша країна залишилася єдиною та неподільною державою!

Бажаю всім незламної віри, бадьорості духу, щоб на всій території України знову запанували мир та громадянська злагода, ветеранам – здоров’я та довголіття!

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 08.05.2019.