Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського та депутата обласної ради Святослава Олійника з Міжнародним жіночем днем


Милі, чарівні, найкращі наші жінки! Від імені всіх чоловіків міста Синельникового широ вітаємо вас із прекрасним весняним святом — 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою.

Жінка – споконвічне натхнення поетів і музикантів, джерело енергії і зміст багатьох мрій та сподівань. І разом з тим, саме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт. Багато з вас поєднує обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності. Виконуючи безліч професійних обов'язків, жінки в той же час встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, вірними дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища.

Тож щиро дякуємо вам за ту роль, яку ви відіграєте у розвитку міста, за підтримку, душевну щедрість і безмежне терпіння, за виваженість і відповідальність. Адже без вашої щоденної праці неможливе створення сильного і квітучого Синельникового.

Низький уклін жінкам-ветеранам, учасникам бойових дій, які живуть в нашому місті. Ваша самовідданість, героїзм, мужність і безкінечна любов подарували життя всім наступним поколінням.

Щира синівська вдячність усім жінкам, хто носить велике звання Матері, хто не досипає ночі, хто береже нас від усіх бід. Велике спасибі вам за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово.

Сьогодні для вас усіх посміхається сонце і зацвітають квіти, щебечуть птахи і синіє весняне небо, наперекір всім негараздам. Сьогодні і завжди – тільки ви найпрекрасніші і найрідніші.

Тож нехай у Вашому житті буде сонячним кожен ранок, щасливим кожен день, радісною – кожна новина, успішною кожна справа. Нехай невичерпним буде Ваше здоров’я, а тепло сімейного вогнища зігріває Вас і ваших близьких, наповнюючи життя щастям та радістю.

Хай посміхаються Вам перші весняні квіти!

Хай не залишає Вас надія на краще життя!

Нехай цей чудовий весняний день подарує всім сонячний настрій, принесе добро і мир вашим родинам, нашій землі! Хай збудуться всі ваші заповітні мрії! Будьте завжди коханими, єдиними і неповторними, а ми, чоловіки, будемо робити все, аби ви почувалися щасливими.

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ, депутат обласної ради Святослав ОЛІЙНИК


adm. - 04.03.2016.