Logo

Telegram
Facebook

Привітали ветеранів


У ці травневі дні Україна відзначатиме День пам'яті та примирення і 74-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні ми вшановуємо пам`ять про загиблих захисників рідної землі та висловлюємо слова подяки живим свідкам тих страшних подій.

07 травня 2019 року, за дорученням міського голови Дмитра Зражевського, його заступник Тетяна Кучерук відвідала учасників Другої світової війни, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в обласному госпіталі в с.Роздори та в Синельниківській центральній районній лікарні. Усім були вручені святкові продуктові набори.

Від синельниківської громади, керівника міста, себе особисто, Тетяна Кучерук висловила всім слова вдячності за особистий внесок у перемогу, відбудову країни у повоєнні часи. Побажала міцного здоров`я і довгих років життя.

Заступник міського голови наголосила, що, надання допомоги та підтримка людей, які пережили жахіття війни, є обов’язком сьогоднішнього покоління. Тому і надалі міська влада приділятиме увагу громадянам даної категорії.

Продуктові набори будуть вручені і ветеранам Другої світової війни, які обслуговуються відділенням соціальної допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Цими днями їх відвідають на дому соціальні робітники.

Учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни, які безпосередньо приймали участь у бойових діях в період Другої світової війни 1941-1945 років (яких в місті, на жаль, залишилося всього 8), та ветеранам, прирівняних до осіб з інвалідністю внаслідок цієї війни, у 2019 році до Дня перемоги з міського бюджету вже виплачена матеріальна допомога на соціальні потреби.

img-20190507-093808.jpg
img-20190507-102754.jpg


adm. - 07.05.2019.