Logo

Telegram
Facebook

Привітали ветеранів


У ці травневі дні Україна відзначає День пам'яті та примирення і 73-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці ми вшановуємо пам`ять про тих, хто не дожив до дня перемоги, помер від ран у мирний післявоєнний час, висловлюємо слова подяки живим свідкам тих страшних подій. На превеликий жаль, з кожним роком таких людей стає все менше і менше.

Щоб не залишити без уваги жодного з ветеранів, міським головою Дмитром Зражевським прийнято рішення організувати їх відвідування на дому, в медичних лікувальних закладах. Цими днями сивочолих ветеранів, учасників війни відвідають представники міської влади, члени профспілкових комітетів підприємств, установ та організацій міста, школярі.

08 травня 2018 року міський голова Дмитро Зражевський, його заступник Тетяна Кучерук відвідали синельниківців, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в Синельниківській центральній районній лікарні та обласному госпіталі в с.Роздори. Також поспілкувалися з керівниками медичних закладів - Петром Довганем та Юрієм Постолом, оглянули окремі відділення, обговорили питання щодо подальшого розвитку цих установ.

Учасники Другої світової війни поділилися з гостями своїми спогадами про воєнні роки, життя після війни, дали низку слушних порад щодо виховання підростаючого покоління, окреслили проблеми, які їх турбують сьогодні.

У свою чергу, представники міської влади привітали всіх із наступаючими святами, побажали здоров`я і довгих років життя та вручили всім святкові продуктові набори.

«Ми дуже раді, що ви, незважаючи ні на що, сьогодні з нами, - звернувся до ветеранів керівник міста Дмитро Зражевський. – Ви є гарним прикладом для підростаючого покоління, як треба захищати та любити свою Батьківщину! Дякуємо вам за внесок у перемогу, за відбудовану країну! Бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості духу, зустріти разом з нами, своїми рідними ще багато мирних весен!»

Для довідки: Сьогодні в місті проживає 14 учасників бойових дій часів Другої світової війни, 328 учасників війни, близько 2 тисяч дітей війни.

1.jpg

2.jpg

3.jpg
4.jpg
7.jpg
6.jpg


adm. - 08.05.2018.