Logo

Telegram
Facebook

Привітали ветеранів


У ці травневі дні Україна відзначатиме День пам'яті та примирення і 72-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці ми вшановуємо пам`ять про загиблих захисників рідної землі та висловлюємо слова подяки живим свідкам тих страшних подій. На превеликий жаль, з кожним роком таких людей стає все менше і менше.

Щоб не залишити без уваги жодного з ветеранів, міським головою Дмитром Зражевським прийнято рішення організувати їх відвідування на дому, в медичних лікувальних закладах. Цими днями сивочолих ветеранів відвідають представники міської влади, члени профспілкових комітетів підприємств, установ та організацій міста, школярі.

05 травня 2017 року заступник міського голови Тетяна Кучерук та начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Олена Захарова відвідали ветеранів-синельниківців, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в обласному госпіталі в с.Роздори та в Синельниківській центральній районній лікарні. Усім були вручені святкові продуктові набори.

Ветерани поділилися з гостями своїми спогадами про воєнні роки, про бойових товаришів і своє повоєнне життя, обговорили питання і проблеми, які їх турбують сьогодні.

У свою чергу, заступник міського голови Тетяна Кучерук від імені Дмитра Зражевського привітала їх з наступаючими святами, побажала усім здоров`я і довгих років життя.

«Ми дуже раді, що ви, незважаючи ні на що, продовжуєте залишатися сьогодні з нами, - звернулася до ветеранів Тетяна Кучерук. - Бажаємо якомога довше радувати нас своєю присутністю на заходах, присвячених цій важливій для всіх нас даті, щоб могли розповісти про пережите, поділитися з новим поколінням правдою про війну".

Для довідки: Сьогодні в місті проживає 17 учасників бойових дій часів Другої світової війни, 402 – учасника війни, близько 4 тисяч дітей війни.

img-20170505-092205.jpg

img-20170505-092358.jpg
img-20170505-103221.jpg


adm. - 05.05.2017.