Logo

Telegram
Facebook

Привітали матерів з народженням немовлят


01 червня людство відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це свято не лише дітей, а й день нагадування дорослим, що жодна дитина не повинна залишитися без уваги, тепла, опіки чи допомоги.

З метою підтримки сімей та жінок, які народили маленьких мешканців Синельникового у цей святковий день, у місті пройшла акція "Привіт, малюк!".

Цього дня заступник міського голови Тетяна Кучерук, начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради Юлія Петрукович, керівник міської служби у справах дітей Наталія Сітало відвідали пологове відділення Синельниківської центральної районної лікарні та привітали жінок- породіль з народженням немовлят. У Дар'ї Маленчук народилася донечка, а у Яни Давидової - синочок.

Представники міської влади передали вітання від міського голови Дмитра Зражевського, побажали молодим матусям міцного здоров`я, добра, мудрості, родинної злагоди та благополуччя, а дітям - щоб росли на радість рідним та близьким, виправдали надії батьків та синельниківської громади. З нагоди свята, вручили жінкам квіти та подарунки для дітей - комплекти постільної білизни.

img-20170601-141807.jpg


adm. - 01.06.2017.