Logo

Telegram
Facebook

Беремо участь у проєкті МОМ "Людський вимір"


Синельниківська міська рада стала учасником проєкту «Людський вимір», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ).  

Сьогодні відбулася чергова діалогова сесія, в якій взяли участь представники місцевого самоврядування, громадянського суспільства та МОМ.

На першому етапі синельниківців навчили, як збирати дані, аналізувати їх та використовувати для розробки власних проєктів, спрямованих на вирішення міських проблемних питань. 

У громаді вже провели офлайн-опитування, визначили пріоритетні проблеми. Більшість респондентів висловили побажання щодо розвитку сучасного культурного життя міста, зокрема  придбання  мобільного кінотеатру, орієнтованого на показ українських фільмів біля місць проживання на свіжому повітрі, і додатково – як платформа для організації просвітницьких заходів. В холодну пору року мобільний кінотеатр буде використовуватися для організації сеансів в ліцеях, дитячих садках, позашкільних закладах освіти міста.

Наступний етап – продовження навчання, підготовка проєктної документації, участь проєкту в  грантовому конкурсі. У разі перемоги – будуть залучені кошти іноземних партнерів - Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Побажаємо нашим активістам і  проєкту успіхів!










Прес-служба СМР - 26.07.2023.