Logo

Telegram
Facebook

При Міністерстві охорони здоров'я України створюється Молодіжна рада


Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 07 листопада 2023 року № 1916 затверджено Положення про молодіжну раду при Міністерстві охорони здоров’я України (далі – Молодіжна рада). 

Молодіжна рада є тимчасовим консультативно-дорадчим органом при МОЗ для надання пропозицій та рекомендацій МОЗ з питань, що стосуються його діяльності та забезпечення взаємодії з інститутами громадянського суспільства.

До Молодіжної ради мають право бути обраними громадяни України у віці від 14 до 35 років, які є активними учасниками громадянського суспільства. 

Для участі у відборі до Молодіжної ради необхідно до 10 червня 2024 року заповнити електронну форму за посиланням: https://forms.gle/uUg9HeDSYJezyTZH9

Анонс розміщено на сайті МОЗ за посиланням: https://moz.gov.ua/article/announcements/pri-ministerstvi-ohoroni-zdorovja-ukraini--stvorjuetsja-molodizhna-rada?preview=1

Склад Молодіжної ради буде сформований за результатами відповідного конкурсного відбору комісією, що затверджена наказом МОЗ від 29 лютого 2024 року (у редакції наказу МОЗ від 26 квітня 2024 року).

Бажаючі можуть подати заявки для участі.

За інформацією відділу охорони здоров'я міської ради

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 16.05.2024.