Logo

Telegram
Facebook

Працює книжково-ілюстрована виставка «Доброволець - поклик серця»


14 березня відзначається День українського добровольця. У цей день ми дякуємо і шануємо всіх тих, хто з 2014 року став на захист територіальної цілісності України, залишив звичне цивільне життя, долучившись до різних військових формувань. Тоді добробати на рівні із ЗСУ захистили країну від пошесті «русскага мира». А назви цих підрозділів слугували прикладом героїзму й наводили жах на ворогів.

Друге дихання добровольчого руху відкрилося 24 лютого 2022 року. Довжелезні черги до військкоматів і центрів тероборони, патріотизм і мужність цих людей довели всьому світові: таке згуртоване суспільство не здолає жоден ворог! І це стало переконливим аргументом у консолідації провідних країн задля допомоги Україні у її справедливій боротьбі.

День Добровольців - це свято вільних і мужніх, які за покликом серця взяли в руки зброю та пішли в бій з загарбниками за мирне небо, життя та незалежність рідної землі. Нехай пам'ять про всіх полеглих героїв-добровольців навіки збережеться в серцях вдячних співгромадян і прийдешніх поколінь.

Вічна пам’ять полеглим і слава тим, хто продовжує боротьбу!

До цієї події відвідувачам  міської дитячої бібліотеки запропонована  книжково-ілюстрована виставка «Доброволець - поклик серця», на якій представлена тематично-довідкова інформація, література та світлини з висловами добровольців. Також з метою ознайомлення проведена патріотична хвилина «Хто вони, Добровольці?».

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 14.03.2024.