Logo

Telegram
Facebook

Повідомлення про розміщення регуляторних актів


Виконавчий комітет міської ради повідомляє, що на вебсайті міської ради http://«http://sinrada.gov.ua» 16 березня 2023 року будуть розміщенні проєкти регуляторних актів – проєкти рішень міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку», «Про встановлення ставок і пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» з аналізом регуляторного впливу для обговорення та прийняття зауважень.

Розробник регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку» – управління житлово – комунального господарства та комунальної власності міської ради.

Розробник регуляторного акту «Про встановлення ставок і пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» - відділ соціально – економічного та культурного розвитку міста міської ради.

Пропозиції та зауваження до проєктів рішень просимо надавати в письмовій формі до управління житлово – комунального господарства та комунальної власності міської ради та до відділу соціально – економічного розвитку міста міської ради:

  • поштою на адресу: 52500, м. Синельникове, вул. Каштанова, 14;
  • електронною поштою: info@sinmr.dp.gov.ua


adm. - 14.03.2023.