Logo

Telegram
Facebook

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди в атмосферу


Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди в атмосферу від джерел викидів ТОВ «БЕСТ БРЕНДС»

Товариство з обмеженою відповідальністю «БЕСТ БРЕНДС» (ТОВ «БЕСТ БРЕНДС»), ідентифікаційний код юридичної особи за ЄДРПОУ: ____, місцезнаходження суб᾽єкта господарювання: 52500, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, м. Синельникове, вул._____, контактний номер телефону – (066) 650-51-29, адреса електронної пошти: bestbrends4@gmail.com, місцезнаходження промислового майданчика: 52500, Дніпропетровська обл., Синельнниківський р-н, м. Синельникове, вул. _______, оголошує про свій намір отримати дозвіл на викиди в атмосферу від джерел викидів для існуючого підприємства згідно ПКМУ №302 від 13.12.2002 р. Відомості про наявність висновку з ОВД: діяльність підприємства не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно з Законом України «Про оцінку впливу на довкілля», який набрав чинності у 2017 році.

Загальний опис об’єкта: ТОВ «БЕСТ БРЕНДС» спеціалізується на виробництві горілчаних напоїв та виноградних вин.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: спирт етиловий, кислота оцтова, вінілацетат оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту, оксид вуглецю, діоксид сірки (діоксид та триоксид) у перерахунку на діоксид сірки, діоксид вуглецю, азоту (І) оксид, метан, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційовані за складом, неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС), ртуть та її сполуки у перерахунку на ртуть, Фреон, сульфатна кислота (сірчана кислота), водню хлорид (соляна кислота за молекулою HCL), аміак. Загальний викид забруднюючих речовин складає 589,72 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: на підприємстві не має виробництв та устаткування, на якому повинні впроваджуватися найкращі існуючі технології та методи керування.

Перелік заходів щодо скорочення викидів: заходи не встановлюються, так як виконуються санітарні та екологічні нормативи.

Дотримання виконання природоохороних заходів щодо скорочення викидів: для даного підприємства не було встановлено заходи щодо скорочення викидів.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди відповідають технологічному регламенту і проектним показникам, що відповідає вимогам Наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України N 309 від 27.06.2006.

Пропозиції і зауваження юридичні і фізичні особи можуть направляти в Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, м. Дніпро, тел. 0-800-505-600.

Строки подання зауважень та пропозицій: громадські організації і приватні особи можуть звернутися з зауваженнями і пропозиціями за вказаними адресами упродовж одного місяця з дати виходу повідомлення про намір.


adm. - 23.03.2023.