Logo

Telegram
Facebook

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди в атмосферне повітря стаціонарними джерелами товариства з обмеженою ві…


ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ТЕЙСТІ КОРН»

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Згідно з Законом України «Про охорону атмосферного повітря» та постанови КМУ від 13.03.2002 р. № 302 (зі змінами) ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕЙСТІ КОРН"» (ТОВ "ТЕЙСТІ КОРН"), м.Дніпро ______________________ тел. 098-326-21-03, факс: --, еmail: corn2020@ukr.net) має наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел новоствореного об’єкту, який розташований за адресою: м.Синельникове ____________

Об’єкт не підпадає під дію Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Підприємство ТОВ "ТЕЙСТІ КОРН" спеціалізується на випуску продукції з зерен кукурудзи спеціалізованих сортів для отримання попкорну. Основне технологічне обладнання, як джерела утворення викидів – лінії приготування напівфабрикату та попкорну зі смаками, пакувальні апарати, крім того, дезінфекція та мийка приміщення та обладнання.

Відомості щодо планованих видів та обсягів викидів (т/рік): 0,309740, в тому числі НМЛОС - 0,282294, речовини суспендовані - 0,009288, оксид вуглецю - 0,017892, озон - 0,002270.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, заходи на період НМУ та заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не передбачені.

Пропозиції щодо дозволених обсягів забруднюючих речовин, які віднесені до основних джерел викидів, відсутні (основні джерела відсутні); пропозиції щодо дозволених обсягів забруднюючих речовин, які віднесені до інших джерел викидів, надані в документах до дозволу і відповідають чинному законодавству. Для неорганізованих джерел викидів нормативи ГДВ не встановлюються, регулювання здійснюється за вимогами дозволу.

Результати розрахунків розсіювання в атмосфері показали, що викиди забруднюючих не будуть перевищувати значеня ГДК/ОБРВ.

На об’єкті заплановано застосування сучасної технологічної схеми виготовлення продукції і відноситься до найбільш екологічно безпечного обладнання в даний час на європейському ринку та пройшло державні випробування та допущені до застосування на Україні. Планова діяльність об’єкту не впливає на промислові, житлово-цивільні об’єкти, пам’ятники архітектури, наземні і підземні споруди та інші елементи техногенного середовища.

Перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин на межі житлової забудови не виявлено.

Підприємство ТОВ "ТЕЙСТІ КОРН", зобов’язується дотримуватись вимог природоохоронного законодавства при експлуатації джерел викидів шкідливих речовин.

За додатковою інформацією звертатися до розробника документації: ПП «ЦОЙС» м.Запоріжжя ______ (061) 228-20-96.

З питаннями та пропозиціями щодо намірів підприємства звертатися до Дніпропетровської обласної державної адміністрації за адресою: м.Дніпро __________ телефон гарячої лінії: 0 800 505 600 протягом місяця з дня опублікування.

Директор Ілля ТРАЙНО


adm. - 01.03.2023.