Logo

Telegram
Facebook

Портфель зі шкільним приладдям для першачків з числа ВПО


До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Доводимо до відома інформацію для батьків щодо можливості отримання портфелів зі шкільним приладдям для першачків від Благодійного фонду BGV і партнерів. Проєкт впроваджується на усіх територіях України (окрім тимчасово окупованих).

Вміст портфеля складається із 35 предметів, які необхідні дитині на щодень. Це – набір приладдя для малювання, ручки, олівці, зошити, бокси для сніданків, пенали, щоденники, пластилін, навчальне приладдя для лічби і читання та інше.

Отримати допомогу можуть діти з- поміж ВПО, які йдуть до першого класу очно, і які водночас належать до соціально вразливих категорій; 

•  діти з інвалідністю;

•  із багатодітних родин;

•  із малозабезпечених сімей;

•  діти-сироти;

•  діти, позбавлені батьківського піклування.

Необхідно заповнити коротку онлайн-заявку на офіційному сайті Благодійного фонду BGV за посиланням: https://bgvfund.org/cjbey55-h5hbdfg-jbrgvs-gjnue64-hv/ , вказавши інформацію про дитину та одного з батьків, дані для відправлення, а також додавши до заявки фото чи скан необхідних документів.

Додаємо відеоінструкцію, як розпочати заповнення анкети за посиланням або QR-кодом: https://drive.google.com/file/d/1TqGJ4TWNgCDBsO2aNTzPfqx2l-u-rhou/view?usp=sharing.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення міської ради 

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 28.08.2024.

Українська
Англійська