Logo

Telegram
Facebook

Подарунок від синельниківської громади


Напередодні Дня Конституції та Дня молоді України мешканці п'ятиповерхового будинку по вулиці Леніна,185- а отримали справжній подарунок: у всіх шести під'їздах проведено заміну старих вікон на сучасні - металопластикові. Кошти на ці роботи були виділені з міського бюджету.

"Сьогодні вирішено одне з найболючіших питань ЖЕКу-1, - зазначає його керівник Людмила Панасюк. - Справа в тому, що, багатоповерхівка була побудована господарським способом ще на початку восьмидесятих років минулого століття. Вікна являли собою скляні блоки розміром 2,30 х 2,60 м. З часом дерев'яні рами ставали трухлявими, в будь-яку хвилину могло випасти скло, особливо при сильному вітрі, що створювало загрозу для життя мешканців. Надзвичайно ми турбувалися про дітей, які самостійно долали сходинки у під'їздах... Зрозуміло, що працівники ЖЕКу, робили все можливе, щоб запобігти аварійним ситуаціям, постійно проводили поточні ремонти, проте це питання потребувало кардинального вирішення".

"Питання заміни вікон керівник ЖЕКу-1 Людмила Панасюк вперше підняла ще у 2008 році, - говорить начальник управління ЖКГ та комунальної власності населення міської ради Володимир Вісіч. Після комісійного обстеження будинку, міський голова Дмитро Зражевський дав доручення вирішити це питання в першу чергу, адже під загрозу потрапляє найголовніше - життя людей. Тому у бюджеті 2015 році, при підтримці депутатського корпусу, передбачили кошти в сумі близько 180 тис.грн. для вирішення цієї необхідної справи".

Від імені мешканців будинку Інна Черкаська через представників місцевих ЗМІ висловлює щирі слова вдячності міському голові Дмитру Зражевському, народним обранцям за виділені кошти на реконструкцію вікон. Відтепер в їхньому будинку стане набагато тепліше, а головне - безпечніше.

p5222181.jpg
p5222171.jpg
p5222173.jpg
p5242197.jpg


adm. - 25.06.2015.