Logo

Telegram
Facebook

Пішов із життя наш Захисник САДОВНІК Сергій Віталійович


З великим болем повідомляю, що 21 жовтня раптово перервалося життя нашого земляка - військовослужбовця САДОВНІКА Сергія Віталійовича. Сергій перебував вдома, у відпустці, у колі найрідніших… Молодому чоловіку було 32…

Сергій – випускник міської школи №6.  Більшу частину свого трудового шляху працював на залізниці, в тому числі – у Синельниківському локомотивному депо.

Коли в наш спільний дім прийшла біда, не чекаючи на повістку, сам пішов до військкомату. Поповнив лави Національної гвардії України у березні 2022. Служив на Донецькому та Харківському напрямках.

Був рішучим, сміливим та відважним воїном. Разом із побратимами давав гідну відсіч ворогу. Бо безмежно любив Україну, свою сім’ю, мріяв про щасливе майбутнє у вільній незалежній країні. 

Молодий, енергійний, життєрадісний, справжній кремезний козак і патріот своєї країни. Турботливий син, люблячий батько і чоловік, і просто гарна людина  – згадують про Сергія рідні. Сьогодні їм найважче.

Підтримаємо  родину  нашого Захисника у цю чорну годину.

Низький уклін батькам, які виховали гідного громадянина своєї країни! 

Нехай добрий спомин про Сергія буде сильнішим за смерть! Вічна світла  пам’ять!  

Прощання з військовослужбовцем САДОВНІКОМ Сергієм Віталійовичем відбудеться завтра, 23 жовтня, об 11.00 по вулиці Одеська, 21.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 22.10.2023.