Logo

Telegram
Facebook

Пішов із життя наш земляк - ВІСІЧ Володимир Васильович


Сьогодні, на 73-му році життя, перестало битися серце нашого земляка - ВІСІЧА Володимира Васильовича, начальника КП «Благоустрій» Синельниківської міської ради.

Останні 19 років свого життя Володимир Васильович присвятив місту, вирішенню питань житлово –комунальної сфери.
Тривалий час працював у Синельниківській міській раді начальником управління ЖКГ та комунальної власності. Потім очолював трудовий колектив СМКП «ВО ЖКГ». З грудня 2020 року і до останнього дня свого життя опікувався благоустроєм Синельникового, будучи керівником однойменного підприємства.

Синельниківці знають Володимира Васильовича і як громадського діяча. З 2010 по 2015 роки представляв інтереси своїх виборців у Синельниківській міській раді. Постійно допомагав їм, чим міг.

Завжди врівноважений, спокійний, з доброю посмішкою на обличчі, при цьому – повсякчас спритний і енергійний. Володимир Васильович активно займався спортом сам і цим запалював інших.
Саме за ініціативи Володимира Васильовича у нашому місті щорічно у березні проходила міська спартакіада працівників ЖКГ, де за перемогу в різних видах спорту боролися жеківці, водяники, спеціалісти управління ЖКГ міської ради, «ВО ЖКГ».
А сам віддавав перевагу волейболу. Багато років був гравцем міського волейбольного клубу «Торнадо», активним учасником волейбольних турнірів міста, виїзних матчів. Мав численні нагороди.

Володимир Васильович залишив по собі багато добрих справ і теплі спогади, які завжди зігріватимуть рідних, близьких, і всіх, хто його знав особисто.

Висловлюю найщиріші слова співчуття та підтримки родині, колегам.

Прощання з Володимиром Васильовичем відбудеться завтра, 20 травня, з 11.00 по вулиці Чехова, 1б.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

-.jpg


adm. - 19.05.2023.