Logo

Telegram
Facebook

Підтримуємо сімейну медицину


Створення належних умов для прийому пацієнтів у міських закладах охорони здоров’я – один із пріоритетних напрямків роботи міської влади, над яким активно працювали в мирний час.

З початком повномасштабної війни роботи з реалізації окремих проєктів були призупинені.
І сьогодні маємо гарну новину: капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2, що на базі міської лікарні, продовжено!

Як проходять роботи, особисто перевірив міський голова Дмитро Зражевський. Поспілкувався з Оленою Сачко, директоркою міського Центру первинної медико-санітарної допомоги, до складу якого входить амбулаторія.

Ремонтувати лікувальний заклад розпочали в 2021 році. Саме тоді керівник громади, за результатами конкурсу, підписав угоду з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) про реалізацію проєкту за сприяння та фінансування Уряду Німеччини та співфінансування з бюджету нашої громади.

На сьогоднішній день проводяться внутрішні оздоблювальні роботи першого та другого поверхів. Вже замінено систему опалення, вікна та двері на більш енергоефективні. Тривають роботи по облаштуванню кабінетів, санвузлів, реєстратури. Приводять до ладу ганки, центральний вхід до амбулаторії. Все має відповідати європейським нормам доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп.

За кошти громади раніше придбали нове сучасне обладнання, меблі. З медичним оснащенням та медикаментами також допоміг УФСІ.

За сприятливих умов, відремонтована амбулаторія розпочне прийом пацієнтів вже влітку цього року.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg


adm. - 24.03.2023.