Logo

Telegram
Facebook

Підсумки міського конкурсу «Краще подвір’я -2021»


Відповідно до розпорядження міського голови, в період з липня по серпень 2021 року тривав загальноміський конкурс «Краще подвір’я -2021».

Конкурс – це гарна можливість популяризувати творчі ідеї з облаштування домоволодінь з використанням різноманітних архітектурних форм, товарів вжитку, декоративних чи кованих виробів у дворах міста. Проведення конкурсу дає можливість заохочувати жителів Синельникового до покращення благоустрою прибудинкових територій міста, підвищувати інтерес та бажання людей до впорядкування дворової території, створення справжніх куточків краси та затишку.

Членами комісії одноголосно були відзначені конкурсанти з оригінальними та дизайнерськими підходами до оформлення своїх садиб, з різномаїттям садового посадкового матеріалу, якістю рослин та догляду за ними.

За результатами конкурсу «Краще подвір’я-2021», переможцями стали:

Мірошніченко Володимир Юрійович та Оксана Валеріївна (квартал №7),

Носач Вікторія Семенівна та Анатолій Павлович (квартал №9),

Лірка Володимир Кузьмич та Віра Харлампіївна (квартал №3), Трусько Тетяна Миколаївна (квартал №17).

Синельниківська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щиру подяку учасникам конкурсу, а також всім мешканцям міста, які дбайливим ставленням та невтомною працею роблять наше місто привабливим та квітучим.

Нагороди переможцям вручив міський голова Дмитро Зражевський під час урочистостей до Дня міста.

dsc-5403.jpg
img-20210918-172057.jpg


adm. - 20.09.2021.