Logo

Telegram
Facebook

Перший майданчик зі штучним покриттям для вихованців ДЮСШ


На стадіоні Синельниківської ДЮСШ з’явився перший майданчик зі штучним покриттям для тренувань вихованців закладу. 

Облаштували його в рамках співпраці  з Програмою ООН  в Україні з відновлення та розбудови миру та реалізації  міні- ініціативи «Футбольний майданчик зі штучним покриттям». Для участі у грантовому конкурсі подали необхідні документи та отримали гарний результат.

За кошти інвесторів було придбано 400 кв.м штучної трави. А потім ініціативною групою підготували земельну ділянку, уклали сучасне покриття, для зручності вболівальників та спортсменів - поставили лави.

Новий вуличний спортивний майданчик випробували вже юні вихованці футбольного відділення ДЮСШ. Також він став до вподоби і учням із сусіднього ліцею, які провели тут свій  Олімпійський тиждень.

Задоволенню дітей немає меж. І це головне. Адже тренування на свіжому повітрі можна проводити на більш якісному майданчику. Особливо це важливо в осінньо-зимовий період, коли настане негода.

Дякуємо всім, хто доклав зусиль задля здійснення дитячих мрій. Окремі слова подяки нашим міжнародним партнерам. Сподіваємося на плідне співробітництво і в подальшому.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 20.09.2023.