Logo

Telegram
Facebook

Перемога у конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування Дніпропетровської обласної ради


У 2019 році громада міста Синельникове приймала участь у конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування, який проводить Дніпропетровська обласна рада.

Головною умовою для перемоги була підтримка проекту громадою, депутатами місцевого та обласного рівнів. Також відзначалася наявність актуалізованої проектно-кошторисної документації. Важливим критерієм була частка фінансування з бюджету міста та інших джерел.

Серед 41 проекту, що надійшли від учасників міст та територіальних громад Дніпропетровської області проект «Капітальний ремонт частини покрівлі дошкільного навчального закладу №12 по вул. Миру,12 м. Синельникове Дніпропетровської області» визначено переможцем.

Актуальність проекту полягає у необхідності створення належних умов, які впливають на організацію навчально-виховного процесу, оптимізацію споживання енергоресурсів, зменшення захворюваності дітей, збереження зовнішнього вигляду будівлі дошкільного навчального закладу.

Від реалізації проекту очікується:

- соціальний ефект завдяки приведення стану будівлі дитячого садка до відповідних санітарно-гігієнічних вимог та створення належних умов для надання якісних освітніх послуг дітям;

- економічний ефект завдяки ефективному використанню бюджетних коштів на оплату енергоносіїв та економії коштів на поточні ремонти даху.

Синельниківська міська рада


adm - 19.07.2019.