Logo

Telegram
Facebook

Патронат над дитиною - альтернативна послуга інтернатним закладам для дітей


З метою посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми, органи місцевого самоврядування запроваджують послуги патронату над дитиною як альтернативу притулкам, центрам соціально-психологічної реабілітації та інтернатним закладам для дітей, повідомили у службі у справах дітей міської ради.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Сім’я патронатного вихователя – це сім’я, в якій за згоди всіх її членів повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі. Патронатний вихователь надає послуги з догляду, виховання та реабілітації дитини у своїй сім’ї за заробітну плату.

За детальною інформацією необхідно звертатися до служби у справах дітей Синельниківської міської ради за адресою: м. Синельникове, вул. Виконкомівська, буд. 30, ІІ поверх, каб. 2 або за телефоном: 4-21-52.


adm. - 07.06.2017.