Logo

Telegram
Facebook

Пам'ятаємо наших полеглих Героїв і Героїнь, підтримуємо сім'ї


У День захисників і захисниць України зустрілися з сім’ями синельниківців, які втратили у російсько-українській війні синів, батьків, чоловіків. 

Засвідчили свою повагу всім, хто боронив і нині боронить землю України від загарбників, батькам, які виховали справжніх патріотів своєї Батьківщини. 

Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя символічного пам’ятного знаку. Наші оборонці, Герої і Героїні   Україні, назавжди у наших серцях, наших спогадах. Таких теплих і таких пекучих…

Сьогодні надважливо не залишити сім’ї полеглих воїнів наодинці зі своїм болем. 

Слова підтримки, конкретна дієва допомога – те, чим маємо оточити земляків, які втратили на війні найрідніших.

На зустрічі говорили про державні та міські програми підтримки.  Представили служби, громадські організації "Крила надії Синельниківщини", "Родинне коло загиблих Героїв Дніпропетровщини", до яких можна звертатися для вирішення різних питань. 

Зараз твориться історія України, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Будьмо ж гідними світлої пам’яті  полеглих військових та продовжуймо боротьбу заради мирного життя на своїй землі, у вільній і незалежній Україні!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 01.10.2023.