Logo

Telegram
Facebook

#OlimpіcLab у Синельниковому: зустріч з юними атлетами та візит до ДЮСШ


Відділення Національного Олімпійського комітету України в Дніпропетровській області продовжує виїзди до міст та районів області. Сьогодні голова відділення Михайло Кошляк відвідав Синельникове.

Під час зустрічі з міським головою Синельникового Дмитром Зражевським обговорили розвиток видів спорту, роботу дитячо-юнацької спортивної школи, утримання та діяльність спортивних споруд.

Під час візиту провели захід проєкту НОК України #OlimpicLab. Команда Відділення зустрілась з юними футболістами, легкоатлетами, дзюдоїстами та боксерами.

Юним спортсменам розповіли про розвиток Олімпійського руху в Дніпропетровській області, олімпійські досягнення, ознайомили з тренувальним процесом з видів спорту.

Також Михайло Кошляк поспілкувався з директором дитячо-юнацької спортивної школи Синельникового Олександром Родзіним та головами місцевих федерацій з видів спорту.

Всі учасники заходу отримали сувенірну продукцію з логотипами Національного Олімпійського комітету України.

Михайло Кошляк наголосив, що саме в таких містах будується наше олімпійське майбутнє. Завдяки відданій та чесній праці тренерів виховуються майбутні олімпійські чемпіони, а також додав: 

«Я пишаюся тим, що незважаючи на військовий стан, в місті наявна злагоджена робота міської та районної влад, а також фізкультурно-спортивного активу щодо розвитку різних видів спорту. Дуже приємно, що в цьому місті є чемпіони та призери чемпіонатів України».

В планах команди Відділення подальші виїзди в інші міста та райони області.

Джерело: https://t.me/nocdnipro_canal/1143

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 12.04.2024.