Logo

Telegram
Facebook

Новорічний подарунок від губернатора


У травні 2017 року розпочато ІІ етап обласного проекту по реконструкції шкільного приміщення навчально-виховному комплексу (колишньої школи №7). Роботи проводяться за кошти обласного бюджету.

За словами керівника закладу Галини Сіроух, будівельниками одночасно ведуться фасадні та внутрішні роботи. Проте ремонт не впливає на навчальний процес.

Вже виконано заміну понад 300-т старих вікон на сучасні, утеплення та ремонт даху, частково - утеплення фасаду сучасними матеріалами та оздоблення різнокольоровою плиткою, утеплення відмощення за новими технологіями, ремонт ганків.

На другому та третьому поверхах підрядники ремонтують класи й коридори. Стіни та двері у класних кімнатах будуть різнокольорові.

Нещодавно введено в експлуатацію одну спортивну залу. Тут також усе нове: вікна, двері, освітлення. Замість старої підлоги - сучасний спортивний лінолеум. Ремонтні роботи наразі активно проводяться і в іншій. Після капремонту тут відкриють філіал Синельниківської ДЮСШ.

Ведуться роботи з монтажу сучасної пожежної сигналізації, демонтажу/монтажу вентиляційної , каналізаційної та водопостачальних систем.

У переддень Нового року діти та їхні батьки, вчителі отримали гарний подарунок: капітально відремонтовану актову залу. Приміщення через незадовільний стан не експлуатувалося понад 15 років. Шкільні масові заходи проводилися в спортивній залі, а інколи, навіть у їдальні, бо у першій було холодно.

В оновленій сучасній залі - висока акустична стеля, що поглинає відлуння, великі вікна, світлі стіни, енергозберігаюче освітлення. Тут тепло та комфортно. Тому всі новорічні ранки та вечори для старшокласників відбулися вже у цьому пристосованому приміщенні. Всі дуже задоволені.

"Ми всі - учні, батьки та вчителі радіємо змінам, що відбуваються у нашому закладі, - говорить Галина Сіроух. - Ми вдячні губернатору Валентину Резніченку, без його підтримки такого капітального ремонту у нас би не було, адже всі ці роботи потребують значних капіталовкладень ".

Усі роботи підрядники планують завершити наступного року. В планах також - осучаснення шкільного стадіону.

1.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg


adm. - 28.12.2017.