Logo

Telegram
Facebook

Новини з Центру дитячої та юнацької творчості


Перший рік в Центрі дитячої та юнацької творчості працюють гуртки «Барви» та «Еко студія» під керівництвом Ткач Катерини, а вже мають неабиякі результати. 

Започатковано проєкт «Моя квітуча Україна», який впевнено реалізується. Проводяться цікаві заняття з образотворчого та декоративного мистецтва. 

Катерині Валеріївні вдалося поєднати вторинну сировину, флористику та малювання у створенні дивовижних виробів мистецтва. Це -  нові техніки, автентичні стилі, чарівні форми, професійні методи, які не залишають байдужими ні дітей, ні дорослих. Вихованці із задоволенням працюють, створюючи власні неповторні вироби, беруть участь у заходах, виставках закладу.

Налагоджені гарні стосунки з родинами дітей.

Роботи вихованців Катерини Валеріївни мають високу оцінку професійного журі на обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах. 

Цього року «Сходинки творчості» обдарованих дітей ЦДЮТ доповняться фотографіями переможців з гуртків «Барви» та «Еко студія». Маємо впевненість, що ще неодноразово будемо дивуватися і надихатися картинами і виробами цих дітей.

А ось і останні результати!

Вітаємо!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 08.05.2024.