Logo

Telegram
Facebook

Новий тротуар на Каштановій


«По вулиці Каштановій завершуються роботи щодо капітального ремонту тротуару, - повідомляє начальник управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Андрій Романовських. – Ділянка від вулиці Покровської до Свободи була відремонтована раніше.

До Дня міста були виконані роботи по укладанню бордюр та тротуарної плитки на ділянці від вул.Енергетиків до воріт школи №3. Минулого тижня старе покриття на сучасну плитку замінено на протилежній стороні: від вулиці Покровської до Бараболкіна».

Кошти на капітальні ремонтні роботи були виділені з міського бюджету у серпні 2019 року. Підрядна організація із м.Павлограда, яка проводить роботи, обіцяє завершити їх вже до кінця вересня поточного року.

Замовником проекту є управління ЖКГ та комунальної власності міської ради. Разом із технічним наглядом представники міської влади перевірятимуть якість робіт.

«Цей тротуар дуже потрібний для городян, адже він знаходиться на одній із центральних вулиць міста. Це – шлях до школи, центрального ринку та центральної частини Синельникового, - зазначає Андрій Аркадійович. –Взагалі за останні двадцять років ремонтувати тротуари в місті ми почали у 2016 році. На сьогоднішній день вже маємо близько 12 тис. кв м відремонтованих пішохідних доріжок. На цьому зупинятися не збираємося. Прагнемо, щоб в місті щороку з’являлося якомога більше нових комфортних доріжок для пішоходів».

«Дуже прикро, що не всі мають таке бажання. Поки що бачимо таку картину: одні будують, інші –руйнують. Не встигнуть робітники вдень укласти нові бордюри, плитку, як вночі крадії частину всього знімають. На сьогоднішній день по вулиці Каштановій вкрадено 87 бордюр та, за словами підрядників, близько 10 кв.м плитки. Такі дії злодіїв призводять до великих збитків, ускладнюють та затримують роботу підрядної організації. В результаті страждають лише пересічні громадяни - мешканці нашого міста, які через незавершений ремонт вимушені йти до школи, на ринок просто по проїжджій частині. Наразі матеріали щодо крадіжок направлені до правоохоронних органів для вжиття відповідних заходів.

Тож закликаю синельниківців дбайливо ставитися до нашого спільного майна. Не красти та не руйнувати його, адже наше місто – це наш спільний дім», - наголошує начальник управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Андрій Романовських.

img-20190920-080924.jpg
img-20190920-081241.jpg
img-20190920-081246.jpg
img-20190920-080717.jpg


adm. - 24.09.2019.