Logo

Telegram
Facebook

Навчання заради змін: короткострокові професійні навчальні курси для дорослих


Адміністрація Дніпровського центру професійно - технічної освіти в особі директора Стрільця Олександра Івановича, повідомляє, що Центр та ГО «Український професійний розвиток» реалізовує проєкт у сфері професійно-технічної освіти — «Навчання заради змін: короткострокові професійні навчальні курси для дорослих». Проєкт виконується в межах Програми «Професійна освіта в Україні/SkiІ ls4Recovery», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та діє за дорученням Уряду Німеччини.

Ми допомагаємо підвищити кваліфікацію жінок та чоловіків, які прагнуть здобути необхідну для відбудови України професію. Навчання передбачає часткову фінансову та психологічну підтримку учасників/учасниць та проходить у закладах професійної освіти у шести областях.

Можливості освіти для мешканців Дніпропетровської області:

-Фахівець із систем утеплення будівель (Код КП 7129 - Монтажник систем утеплення будівель, Монтажник гіпсокартонних конструкцій);

- Електрогазозварник (Код КП 7212 - Електрогазозварник);

- Фахівець з монтажу, обслуговування та ремонту електричних мереж (Код КП 7241 - Електромеханік та електромонтажник, Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування). Водій навантажувача (Код КП 8334 - Водій навантажувача);

-Водій автотранспортного засобу, кат. С (Код КП 8322 - Водій автотранспортних засобів);

- Водій автотранспортного засобу, категорія В (Код КП 8322 - Водій автотранспортних засобів);

-Слюсар з ремонту колісної техніки (Код КП 7231 - Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів);

-Оператор сільськогосподарського дрону (Код КП 8331 - Робітник з керування та обслуговування сільсько- та лісогосподарського устаткування) серед інших учасників тенедеру та ми раді оголосити, що готові укласти з вами договір на надання освітніх послуг в цих напрямах. 

Реєстрація на курси: https://forms.gle/wH8xe4MQ42FRon5C6

 Освіта безкоштовна. Фінансова підтримка для учасників.


Прес-служба СМР - 19.03.2024.