Logo

Telegram
Facebook

На війні загинув наш земляк - військовослужбовець БАРЛЯК Андрій Анатолійович


Гірка звістка знову огорнула нашу громаду. 23 квітня  2024 року внаслідок ракетного удару під час виконання службово-бойових завдань загинув військовий із нашого міста  БАРЛЯК Андрій Анатолійович.  Це сталося у Дніпровському районі Дніпропетровської області. 

У березні Андрію виповнився 31 рік. Закінчивши міську школу №6, хлопець опанував професію  слюсаря з ремонту рухомого складу.  Та доля розпорядилася по – іншому.

Андрій виріс у родині військових. З дитинства чув розповіді дорослих про службу в органах. Тож невдовзі змінив профіль – після проходження строкової служби пішов працювати у тодішню міліцію. 

Коли розпочалася АТО, не роздумуючи, сказав матусі, що піде захищати рідну область – Луганську. Зібрав речі і прибув до військкомату. Служив у «найгарячіших» точках. 

З початком повномасштабної війни Андрій поповнив лави Національної гвардії України. Штаб - сержант у батальйоні забезпечення був гідним побратимом, на якого завжди  можна було покластися. 

Біль розриває на шматки серця люблячої матусі й коханої дружини, близьких, усіх, хто  знав Андрія – завзятого,  сповненого життєвої енергії та сил. Справжнього патріота, вірного сина України. Він завжди випромінював добро.  Був прикладом відповідальності.

Завжди пишатиметься своїм батьком – Героєм маленька  донечка. Сьогодні їй лише вісім місяців.

На жаль, ми втрачаємо найкращих, найсміливіших, які б мали жити, розвивати і розбудовувати нашу країну. Життя Андрія обірвалося, та він завжди з нами: у наших серцях, думках. Його ім’я навіки вписано в історію України, майбутньої Перемоги. 

Низькій уклін матусі,  яка виростила і виховала гідного громадянина України.

Прощання з загиблим воїном БАРЛЯКОМ Андрієм Анатолійовичем відбудеться в суботу, 27.04.2024, з 11.00 за місцем проживання.

Міський голова      Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 26.04.2024.