Logo

Telegram
Facebook

На війні загинув наш земляк - військовий КРИЖНИЙ Максим Альбертович


І знову серце огорнула скорбота. Ще одна болюча звістка надійшла з фронту… КРИЖНИЙ Максим Альбертович. Наш земляк. Солдат стрілецької роти однієї з частин ЗСУ. Загинув 25 серпня під час штурмових дій у Запорізькій області, мужньо виконавши військовий обов’язок перед Батьківщиною, не доживши до 32 - х років. 

Україна була, є і буде завдяки таким сміливим, відданим синам, як наш Максим. Мужній, світлий, добрий, красивий і такий молодий… Він віддав життя за нас, за свободу і незалежність країни, де народився і виріс, займався улюбленою справою, будував плани про майбутнє. Тут мріяв створити власну сім’ю, подарувати батькам щастя побавитися з онучатками. Та коли прийшла в наш спільний дім біда, не роздумуючи пішов до війська.

 Біль розриває на шматки серця мами й тата, родини, усіх, хто знав Максима. Від усієї громади висловлюю слова співчуття та підтримки. 

 На жаль, ми втрачаємо найкращих, найсміливіших, які б мали жити, розвивати і розбудовувати нашу країну. Життя Максима обірвалося, та він завжди з нами: у наших серцях, думках. Його ім’я навіки вписано в історію України, майбутньої Перемоги.

Про дату, місце та час прощання з КРИЖНИМ Максимом Альбертовичем буде повідомлено додатково. 

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 28.08.2023.