Logo

Telegram
Facebook

На війні загинув наш земляк КОВБИШ Петро Васильович


Жорстока війна продовжує забирати життя захисників України та приносити горе в сім’ї українців. 

Ще одна непоправна втрата для нашої громади та країни…

Сьогодні отримали сповіщення про загибель на війні нашого земляка – КОВБИША Петра Васильовича. У це важко повірити. Та, на жаль, це - жорстока реальність, в якій ми живемо через напад ворожої орди…

Сталося це в н.п.Терни Донецької області. Петро отримав поранення, несумісне з життям, 25 лютого. Помер у лікарні 07 березня. Старшому сержанту 93-ї бригади «Холодний яр» 30 березня мало б виповнитися 51 рік. 


Петро, заради своїх близьких, країни, був готовий на все, тож до лав Збройних Сил України вступив на початку березня 2022 року.

Вірний військовій присязі, мужньо та самовіддано виконував завдання по знищенню російських окупантів, які прийшли топтати нашу землю, руйнувати наші міста і знищувати українців. 06.12.2023 року відзначений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест». 

На жаль, Петро повернеться до рідного дому на щиті… Підступний ворог  обірвав його життя, відняв щасливе майбутнє у колі найрідніших. 


Петро завжди залишиться у серцях всіх, хто його знав, як відданий Захисник, турботливий чоловік, татусь, дідусь та чудова людина. 

У цю чорну годину поділяємо горе з близькими та рідними, схиляємо голови у скорботі. Світла вічна пам’ять полеглому Герою України!

Пам’ятаймо ціну кожного спокійного дня у тилу!

Прощання з полеглим військовослужбовцем КОВБИШЕМ Петром Васильовичем відбувається завтра, 10.03.2024, об 11.00 за місцем проживання по вул.Ярослава Мудрого.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 09.03.2024.