Logo

Telegram
Facebook

На війні загинув наш земляк ГЕЛЕТЕЙ Олександр Васильович


Виборюючи мир і Перемогу, на війні загинув наш земляк ГЕЛЕТЕЙ Олександр Васильович. Це сталося 25 березня 2023 року в районі м.Авдіївка Донецької області.

Олександр, будучи солдатом відділення гранатометного взводу механізованого батальйону однієї з частин ЗСУ, отримав травми, несумісні з життям внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу. Воїну було 40 років…

Молодий чоловік любив Україну, свій край, свою сім’ю. І як тільки на нашу землю прийшла біда – повномасштабна війна, Олександр поповнив лави української армії. У війську перебував з березня 2022.

Служив самовіддано, з честю та гідністю виконуючи головний обов’язок чоловіка. Наша громада, Україна втратила ще одного сина - Героя. Та світла пам’ять про внесок Олександра у майбутню Перемогу завжди житиме в серцях вдячних земляків, всіх, хто його знав.

Синьо-жовтий прапор, під яким йшов у бій військовий, обов’язково майорітиме в кожному куточку нашої незламної країни, на територіях, які він захищав особисто.

Гірка втрата болем озивається в серці кожного синельниківця, побратимів. Та найважче сьогодні рідним – коханій дружині, донечкам, яких обожнював татко, рідненькій матусі. Щиро співчуваємо. Підтримуємо.

Про дату, місце, час прощання з полеглим Воїном ГЕЛЕТЕЄМ Олександром Васильовичем буде повідомлено додатково.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

-viber-2023-03-27-13-02-19-450.jpg


adm. - 27.03.2023.