Logo

Telegram
Facebook

На допомогу воїнам АТО


06 червня 2016 року у міськвиконкомі відбулася чергова зустріч представників структурних підрозділів міської ради, медичних та соціальних служб міста з демобілізованими військовослужбовцям, які приймали участь в антитерористичній операції на сході нашої країни, та членами їх сімей.

Усі, хто звернувся, отримали кваліфіковані відповіді спеціалістів. Кожному воїну АТО було надано друковані інформаційні листи із корисною інформацією: номерами телефонів, адресами служб міста, які опікуються питаннями громадян даної категорії, перелік санаторіїв, де можна пройти лікування та реабілітацію, пам’ятки необхідних документів для оформлення санаторно-курортної путівки, земельних ділянок, права на звільнення від сплати за комунальні послуги.

Ініціатором таких зустрічей став міський голова Дмитро Зражевський. Їх мета – максимально швидко і результативно допомогти учасникам АТО та членам їх сімей у вирішенні життєвих питань.

Проходять такі зустрічі кожного першого понеділка місяця о 15.00 годині в міськвиконкомі - вулиця Каштанова (колишня 40 років Жовтня),14. Побувавши на них, можна отримати консультації спеціалістів різних напрямків з питань працевлаштування, лікування та реабілітації, отримання грошової допомоги, земельних ділянок для ведення сільського господарства та для забудови тощо.

p4110312.jpg
p4110318.jpg


adm. - 07.06.2016.