Logo

Telegram
Facebook

На базі Синельниківського міського центру соціальних служб проведено навчальний тренінг


На базі Синельниківського міського центру соціальних служб 17 лютого 2024 року, в рамках реалізації проєкту «Соціальні ініціативи для сімей з дітьми на рівні громад в Дніпропетровській області" та за підтримки громадської організації «Дніпровська ліга соціальних працівників», проведено навчальний тренінг для суб’єктів із соціальної роботи громади за  темою: «Організація соціальної роботи в громаді».

У заході взяли участь працівники міського центру соціальних служб, служби у справах дітей міської ради, управління праці та соціального захисту населення міської ради, комунальної установи «Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Під час навчання розглянуто питання щодо покращення надання соціальних послуг в громаді. Надано якісні роз’яснення щодо поточної роботи та ведення облікової документації. Всі присутні отримали нові знання та стимул для подальшого розвитку і вдосконалення. 

Висловлюємо  подяку тренерам ГО «Дніпровська ліга соціальних працівників» за їхню роботу та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 01.03.2024.