Logo

Telegram
Facebook

Мультиманія у веселій компанії


Центр дитячої та юнацької творчості завжди радує маленьких та дорослих відвідувачів своїми заходами. 

Одною з найпопулярніших серед дітей стала програма «Мультиманія у веселій компанії», яка подарувала захоплюючі сеанси для дітей та  дорослих  у новому надувному кінотеатрі.

Протягом весняних канікул двічі на день учні  ліцеїв міста та вихованці  ЦДЮТ збиралися в залі.

Цікава програма включала в себе яскраві анімаційні стрічки та фільми, розраховані на підліткову аудиторію. Атмосфера кінотеатру була весела та дружня: діти разом з батьками отримали можливість не лише насолодитися переглядом, але й спілкуватися, обмінюватися враженнями та збагачувати свої знання в неформальній обстановці.

Завдяки спільним зусиллям міського відділу культури та туризму, відділу освіти, дитячий кінотеатр в ЦДЮТ став справжнім центром розваг та навчання для дітей із різних куточків міста. Організатори  доклали всіх зусиль, щоб забезпечити комфорт та безпеку для гостей. Всі були задоволені якістю фільмів, атмосферою та гостинністю цього чудового місця.

Черговий сеанс відбувся сьогодні. Діти з міського ліцею №6 із задоволенням переглянули мультфільм «Гуллівер повертається», де мандрівник усіх часів опиняється в центрі дивовижних подій разом із вірними друзями - Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекали карколомні випробування, підступні вороги та відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба та любов долають усі труднощі!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 03.04.2024.