Logo

Telegram
Facebook

Міжнародний день друзів в Синельниківській міській дитячій бібліотеці


Сьогодні пройшов музично-пізнавальний захід під назвою «У дружбі наша сила».  Його провели разом з Синельниківською школою мистецтв. Учасниками заходу стали вірні друзі бібліотеки – дорослі та діти.

Завідуюча міською дитячою бібліотекою, Олена Соловйова, познайомила гостей з історією виникнення свята. Вона відзначила, що будучи неофіційним, воно є дуже популярним в світі. В цей день всі люди мають змогу згадати про своїх друзів і порадувати їх увагою, висловити свою любов і повагу.

До уваги гостей бібліотеки було презентовано книжкову виставку «Велика сила ДРУЖБИ». В ній були представлені художні твори про справжніх друзів.

Також присутні насолодилися виступом тріо акордеоністів "РТР" (керівник -  заслужений працівник культури, викладач Ігор Білий). Виступом гітариста Михайла Жуліна (керівник - викладач по класу гітари Віталій Буць).

В ході заходу дорослі та діти зробили «Сонечко Дружби». Кожен із присутніх дав своє визначення, хто такий друг та що таке дружба. Всі гуртом поміркували, яким повинен бути справжній друг, а яких друзів треба остерігатися.

Також розмова йшла і про людей з обмеженими можливостями. В наш нелегкий час всім нам треба бути добрими, милосердними, доброзичливими та завжди залишатися Людьми.

Невимушеним, пізнавальним та приємним – таким було спілкування в Синельниківській міській дитячій бібліотеці в Міжнародний день друзів.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 10.06.2024.