Logo

Telegram
Facebook

Місто відвідала заступник голови облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації Ірина Грицай.


Сьогодні,  у  рамках робочої поїздки по Синельниківському району, місто відвідала заступник голови облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації Ірина Грицай. 

Разом із виконувачкою обов’язків директора департаменту освіти і науки ОДА Ольгою Лозовою, очільницею Синельниківської районної військової адміністрації Світланою Назарчук, міським головою Дмитром Зражевським побували  у закладах освіти: ліцеях №1 та №7, садку №3, інклюзивно-ресурсному центрі.

Під час зустрічі з освітянами йшла мова про початок нового навчального року  в умовах воєнного стану, готовність закладів до роботи. Особливу увагу приділили питанням безпеки учасників освітнього процесу, стану укриттів.

Дошкільнят порадували новими іграшками.  

На сьогоднішній день усі ліцеї міста мають найпростіші укриття та готові до роботи у змішаній формі. Остаточне рішення про форму навчання буде прийнято в залежності від безпекової ситуації в регіоні.

Гості отримали позитивне враження від відвідування закладів освіти міста та висловили подяку за роботу працівникам галузі та міській владі.




































Прес-служба СМР - 27.07.2023.