Logo

Telegram
Facebook

Міський голова привітав з професійним святом журналістів місцевих ЗМІ


06 червня 2016 року, з нагоди Дня журналіста, міський голова Дмитро Зражевський, провів урочистий прийом керівників та журналістів місцевих засобів масової інформації.

На прийомі побували представники газет: «Синельниківські вісті», «Берег надій», «ТВій регіон» та телерадіокомпанії «Регіон». Міський голова подякував майстрам пера за сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов`язків, об`єктивне висвітлення діяльності керівництва країни, області, міської влади, а також усіх подій, що відбуваються в місті Синельниковому. Побажав усім миру, невичерпного творчого натхнення, цікавих тем, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, щоб в нашій країні були тільки гарні новини.

З нагоди відзначення професійного свята – Дня журналіста, Дмитро Зражевський вручив учасникам заходу вітальні листи та символічні подарунки.

За дорученням першого заступника голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника, журналістів також привітав помічник депутата Олександр Кухарь. Від імені народного обранця Олександр Кухарь висловив винуватцям свята слова вдячності за оперативне і об’єктивне інформування громадян, побажав, щоб і надалі матеріали завжди були злободенними, допомагали у вирішенні життєво важливих проблем. З нагоди свята, помічник депутата вручив журналістам іменні вітальні листи.

p4110304.jpg


adm. - 06.06.2016.