Logo

Telegram
Facebook

Міський голова привітав синельниківців з Днем Державного Прапора України та 25-ю річницею незалежності України, вручив…


У залі засідань міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України.

Представників підприємств, установ, організацій міста зі знаменними датами привітав міський голова Дмитро Зражевський.

«Цими днями наша країна відзначає найважливіші свята - День Державного Прапора України та 25-у річницю незалежності України. За віком наша незалежна країна ще молода, проте незалежність це – вагоме надбання, здобуте наполегливою боротьбою і працею численних поколінь – творців багатовікової історії нашої країни, - зазначив міський голова. - На жаль, сьогодні українці знову змушені взяти в руки зброю і стати на захист територіальної цілісності і суверенітету рідної землі». Міський голова Дмитро Зражевський подякував усім воїнам, які, перебуваючи в «гарячих» точках на сході України, постійно жертвують своїм життям заради єдності українських земель, згадав тих, хто загинув, виконуючи бойові завдання в зоні проведення АТО, серед яких і п'ять синельниківських воїнів.

«У цей непростий для нашої країни час ми повинні ще більше згуртуватися і захистити наше право вільно жити на своїй рідній землі, разом працювати на благо нашого міста, нашої країни, - наголосив Дмитро Зражевський та побажав усім мирного неба, громадянської злагоди, добробуту і затишку у родинах, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради подальшого розвитку незалежної України.

За вагомий внесок у розвиток міста, активну життєву позицію, високий професіоналізм кращим представникам трудових колективів підприємств, установ та організацій Синельникового керівник міста Дмитро Зражевський вручив подарунки та Подяки Синельниківського міського голови. Так нагороди отримали:АГЕЄНКО Михайло Дмитрович -учасник антитерористичної операції; ЛОГВИН Василь Дмитрович- майстер механічної та підсобно-допоміжної дільниці виробничого структурного підрозділу «Синельниківський колійний ремонтно-механічний завод»; МОСКВИЧ Григорій Петрович- учасник антитерористичної операції; МАКОВЕЦЬКИЙ Олексій Сергійович - старший оперуповноважений Синельниківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області; ПАЛАМАРЧУК Ірина Віталіївна - викладач класу бандури та сольного співу Синельниківської школи культури та мистецтв; ПРЯДКО Юрій Юрійович - директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Южспецконструкція». Подяку управління молоді та спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації вручено УСОВУ Антону Андрійовичу - учаснику антитерористичної операції.

sam-0930.jpg
sam-0935.jpg
p6230376.jpg


adm. - 23.08.2016.