Logo

Telegram
Facebook

Міський голова Дмитро Зражевський взяв участь у випробуванні двох нових ліфтів у будинку по вулиці Миру,28


Спільно із Віталієм Демідовим - директором підрядної організації ТОВ «Технос Днепр», яка проводить роботи по заміні старих зруйнованих ліфтів на нові, начальником управління ЖКГ та комунальної власності міської ради Володимиром Вісічем, керівництвом СМКП «ЖЕК-2» та мешканцями будинку міський голова оцінив роботу вертикального транспорту.

«Заміна ліфтів у цьому будинку – частина міської програми по відновленню ліфтового господарства, - заявив міський голова. – Ми почали з цього будинку, і будемо продовжувати роботу з капітального ремонту ліфтів і надалі».

За словами Дмитра Зражевського, всього в місті потребує заміни 13 зруйнованих ліфтів. У поточному році з обласного бюджету виділено кошти на придбання та монтаж чотирьох з них. На сьогоднішній день вже встановлено два ліфти. До кінця року будуть замінені ще два – один у цьому ж будинку та один у будинку по вулиці Миру,11 (2 –й під’їзд).

Керівник міста також повідомив, що для користування даною послугою протягом двох тижнів мешканцям під’їздів, де встановлено нові ліфти, необхідно укласти угоди з комунальним підприємством «ЖЕК-2» та придбати чіпи – брелки, які дадуть право проїзду. Після укладання угод, буде визначена остаточна щомісячна вартість даної послуги. Зрозуміло, що чим більше людей виявлять бажання скористатися нею, тим її вартість буде меншою.

Міський голова особисто разом із мешканцями дев’ятого поверху проїхав у двох нових ліфтах та звернувся до жителів багатоповерхівки з проханням дбайливо ставитися до нового спільного майна.

Людмила Домаскіна, яка багато років прожила в цьому будинку, зазначила, що ліфти не працюють вже близько двадцяти років. Мешканці неодноразово зверталися з цим питанням до міської влади. У будинку проживає багато дітей, пенсіонерів, серед яких є і немічні, інваліди. Виросли з пелюшок її онуки, пригадує, як важко було підніматися з дитячим візком на сьомий поверх. «Відтепер низка побутових проблем для мешканців багатоповерхівки просто відпаде, - говорить Людмила Домаскіна. –Висловлюю слова вдячності керівництву міста за вирішення даного питання. Адже це не так просто було виділити чималі бюджетні кошти з обласної казни для відновлення роботи ліфтів в місті Синельниковому. Дуже хочеться, щоб такою послугою могли користуватися синельниківці і в інших дев’ятиповерхівках».

pa081292.jpg
pa081299.jpg
pa081301.jpg


adm. - 18.11.2015.