Logo

Telegram
Facebook

Міська влада просить городян, за можливості, сплачувати за комунальні послуги


Шановні мешканці міста!
Вже четвертий місяць в Україні триває війна. Не дивлячись на всі труднощі воєнного часу, підприємства ЖКГ у нашому місті не припиняли свою роботу жодного дня. Серед них – міський водоканал, ТОВ «Дніпрокомунтранс», що вивозить тверді побутові відходи, та інші.
Щодня до наших будинків, квартир надходить вода, за графіком прибирають сміття у приватному секторі та на мікрорайонах. А це – витрати підприємств на енергоресурси, запчастини, заробітну плату своїм працівникам.
Для стабільної роботи комунальників потрібні кошти. Їх головне джерело – платежі споживачів за надані послуги.
На сьогоднішній день у Синельниковому відносно спокійно. Працюють різні підприємства, установи, організації, малий та середній бізнес. Виплачується заробітна плата, соціальні виплати, субсидії.
Розуміючи всю складність ситуації в нашій державі, виконавчий комітет Синельниківської міської ради звертається до всіх, хто має фінансову можливість, сплатити за використану воду, прибране сміття тощо.
Війна об’єднала українців заради спільної мети – перемоги. Оплата за комунальні послуги - це внесок кожного у наш економічний фронт сьогодні. Це – безперебійне надання життєво необхідних послуг підприємствами і в подальшому. Це - комфортні умови проживання в місті кожної сім’ї.
Тільки усі разом, підтримуючи одне одного, обов’язково витримаємо надважкі випробування, вистоїмо та переможемо у цій війні! Все буде Україна!


adm. - 26.05.2022.