Logo

Telegram
Facebook

Міська лікарня отримала нове обладнання


Днями Синельниківська центральна міська лікарня отримала 4 апарати штучної вентиляції легень Monnal T60. Нове медичне обладнання придбано коштом обласного бюджету для порятунку людей від COVID-19 та інших хвороб, 2 апарати ШВЛ заклад отримав раніше.

За словами головного лікаря закладу Петра Довганя, за час пандемії коронавірусної хвороби лікарня отримала і інше обладнання. Це: мобільний радіографічний прилад VISITOR T30 CDR, ультразвукова діагностична система VERSANA ESSENTIAL, монітор пацієнта Х12 в комплекті з EDAN62 CO2, кисневий концентратор HG65-WN-NS(10л/хв), 2 апарати інтенсивної терапії V8600, 4 інфузійних насоси для дозованого введення лікарських засобів, 4 ручних дихальних апаратів для новонароджених дітей та дорослих.

Усе обладнання придбано за обласні кошти. Воно важливе і вкрай потрібне, дозволить поліпшити загальний стан здоров’я людини при дихальній недостатності, проводити діагностику стану захворюваності легень та рентгенологічну діагностику органів дихання.

Через високу вартість, придбати нове обладнання для лікарні було великою проблемою, говорить Петро Довгань. Міська влада звернулася за допомогою до голови обласної ради Святослава Олійника та депутата Верховної Ради України Сергія Северина.

І сьогодні ми бачимо конкретні результати злагоджених дій керівництва області та народного обранця: Синельниківська лікарня протягом квітня – серпня 2020 року отримала обладнання, необхідне для лікування та підтримки життєдіяльності хворих на пневмонію та гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19.

Виконавчий комітет Синельниківської міської ради, медичні працівники лікарні та пацієнти висловлюють слова подяки керівнику Дніпропетровської обласної ради Святославу Олійнику та народному депутату України Сергію Северину за дієву допомогу та підтримку синельниківців під час пандемії.

посилання на відео: https://youtu.be/-Jg77zkMHiY

dsc01039.jpg

dsc01033.jpg
dsc01034.jpg
dsc01038.jpg


adm. - 14.08.2020.