Logo

Telegram
Facebook

Микола Лукашук: "21:40. Ще один день героїчної боротьби героїчного народу України".


21:40.
Ще один день героїчної боротьби героїчного народу України. Нелегкий для Дніпропетровщини день.
Надвечір ворог обстріляв касетними снарядами Велику Костромку, що у Криворізькому районі. На жаль, одна цивільна людина загинула. Наразі з‘ясовуємо масштаби руйнувань житлового сектору та господарських будівель.
Також протягом дня ЗСУ успішно відбили спробу штурмових дій окупаційних військ в районі населеного пункту Заградівка, що на межі Херсонщини та Дніпропетровщини. Наші захисники – найкращі. Говорив це раніше і говоритиму завжди.
Станом на цю хвилину окупантів в області немає.
Сьогодні весь день провів в Синельниківському районі, по якому рано вранці ворог вдарив ракетою. Зовсім поруч з районом, але на території Запорізької області, базуються окупаційні війська. Небезпечний напрямок. Тому разом з обласною війською адміністрацією, силами ТрО, народним депутатом Сергей Северин, депутатами Дніпропетровської обласної ради, очільником м.Синельниково та громад, які межують із зоною бойових дій, обговорили оборону району і його потреби.
Дніпропетровська обласна рада, обласна військова адміністрація та її начальник Валентин Резніченко, очільники міст і громад, депутатський корпус та народні депутати – ми всі на місці. Вирішуємо питання регіону, посилюємо оборону області, працюємо задля України. Бо Перемога складається з внеску кожного громадянина у спільну справу. Мешканці Дніпропетровщини можуть бути впевнені в тому, що задля їхнього спокою робиться все можливе і неможливе.
Коли я бачу те єднання, яке нині є між всіма українцями, між всіма органами влади, розумію – ми країна переможців.
Віримо в Збройні сили, віримо в Президента. Разом сильні.

Джерело: https://www.facebook.com/nbankr/posts/5359310060766489?__cft__[0]=AZVCF-Am6cESytfo-0dT-kznkagNqNDdErLJHp8_KlkGxI29VFwt7iJ4JBRvZA-9gOy8FjdqSUkpMZktvc9ZzKdjTbCPtBKOg5oYfBd50frB_MaiAqwys9etWpdJZ4tSJAT7bIsDceK4mWfQG05eIbA-TBs_mCoe_mO3nItxEO_-iCXvRRA7YhQOEb88cUifaMCoMkGbdAi9BjGe86XfbEeC&__tn__=-UK-R


adm. - 28.04.2022.