Logo

Telegram
Facebook

Микола Лукашук: "21:10. Вісімдесят дев‘ятий день спротиву."


21:10.
Вісімдесят дев‘ятий день спротиву.
Напевно, сьогодні Дніпропетровщина пережила найбільше повітряних тривог протягом одного дня за останні три місяці.
Сьогодні маємо одразу декілька «прильотів». Перша ракета по Павлограду. Ще три атаки – у Синельниківському районі. Дані щодо постраждалих і масштаби руйнувань з‘ясовуються.
Також вдень під ворожі обстріли потрапив Криворізький район, села Ганнівка та Мала Костромка. Там без постраждалих.
Наразі російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає і не буде. Наші захисники тримають ворога на дальніх підступах, не залишаючи противнику шансів увійти в область.
Президент США Джо Байден нещодавно сказав, що зробив все можливе для постачання зброї в Україну. І вона обов’язково працюватиме там, де має працювати для Перемоги України. Українські захисники справжні герої. А скоро завдяки підтримці партнерів наші воїни стануть ще потужнішіми та ще сильнішими, а їхні успіхи – масштабнішими.
Закінчу цей допис на позитивній ноті. Вчора голова російської переговорної групи Володимир Мединський поскаржився на те, що Україна призупинила переговори. Мовляв, рф готова працювати й далі, але українська сторона з власної ініціативи заморозила цей процес.
Про що свідчить ця заява? Завдяки мужності українських військових, завдяки ленд-лізу і сучасній зброї наші ЗСУ відтісняють ворога в зоні бойових дій. Озброєння від союзників робить свою справу і робить цю справу болючою для противника. росія нервує та вже хоче завершувати війну. Але це можливе лише тоді, коли Україна звільнить всі свої території.
Читайте між рядків. В політиці це саме так і працює. рф вже розуміє, що програє. Вірте в Збройні сили України, вірте в Президента.
Україні – слава і свобода.
Окупантам – смерть.
Читайте перевірену інформацію:

Джерело: https://www.facebook.com/nbankr/posts/5431299533567541?__cft__[0]=AZXKB7NRMjlbOcUjbpCg3GDs4RdRIh7sdggFMYGXBQyHWyqE9O4hQOooRo522_cWPikRamD00eFnfgXrY7wJcRwNGnxYL62sNcuUr4TaC0R7ZBCp_4OfgaTdbh-dae-fojroexmugPBKZDDxACh4blAplltiQPP-5yEu8JHOQPkqSUxdP6GO5ri4NDRN__uQsNWqxmbrEAeF6nxxpUyZb1cY&__tn__=-UK-R


adm. - 23.05.2022.