Logo

Telegram
Facebook

Микола Лукашук: "20:05. Один з найважчих днів за останні 38 діб добігає кінця".


20:05.
Один з найважчих днів за останні 38 діб добігає кінця.
Пообіді та надвечір окупанти обстріляли Павлоградський район. Ракети влучили у залізничні колії, вантажні вагони, контактні мережі. Одна жінка зазнала ушкоджень. Через вибухи в житлових будинках вибило шибки. Нині комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу, мають впоратися упродовж кількох днів. Вдячний очільнику Павлограда Анатолію Вершині за оперативне реагування.
Окрім цього – трагедія у Криворізькому районі. Батько та син загинули внаслідок вибуху боєприпасу, який вони знайшли та принесли додому. Тому закликаю громадян запам‘ятати раз і назавжди: не можна брати до рук підозрілі предмети, а там паче кудись їх переносити! Ця легковажність може коштувати вам життя. Знайшли боєприпаси чи схожі на них речі – телефонуйте до поліції та ДСНС!
Також сьогодні отримав кілька звернень стосовно затору на Павлоградський трасі біля міста Підгородне. Там була затримка перед одним з блокпостів. Це пов’язано із тим, що до Дніпра приїжджають люди з регіонів, де ведуться активні бойові дії. Станом на сьогоднішній день в області перебуває близько 33 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Тому прошу з розумінням ставитися до великої кількості автівок на дорогах і можливих заторів. Наразі ж проїзд Павлоградською трасою вільний.
До роботи повертаються великі промислові підприємства області. Всі усвідомлюють важливість підтримки економіки в умовах війни.
Працюємо далі.
Тримаємо оборону.

Джерело:https://www.facebook.com/nbankr/posts/5290352724328890?__cft__[0]=AZUPFcvHLMwwYFDKc2UwY3pSGgewQp8Y7r1FKk6EbjQEIDvmjogvou5eraUTz8DpzYQk3aY2bSClUxIr4LPkMGOKQmMSgupiz3zN0eDLR9hPH6-9Z6cmKbPAbGziD4HXYxK0KQKM8X8ioUKa6u4vwyg8BtlpBMrapmQwKTxoJCp4wYW9zaJQGtHlPtyzcTxPlbXBMpd3Fp3tHfxSI39tOBuI&__tn__=-UK-R


adm. - 02.04.2022.