Logo

Telegram
Facebook

Міграційна служба залишається в місті


21 квітня 2021 року під головуванням виконувачки обов’язків міського голови Олени Заіки відбулася позачергова сьома сесія Синельниківської міської ради VІІІ скликання. Під час засідання народні обранці одноголосно прийняли 2 рішення.

Спочатку депутати затвердили зміни до чинного Переліку другого типу об’єктів територіальної громади м.Синельникове, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону. Тож тепер цей перелік доповнили п’ятьма приміщеннями, розташованими у будівлі міського відділу освіти по вулиці Виконкомівська.

А потім ухвалили зміни до бюджету синельниківської громади на 2021 рік: виділили понад 130 тис.грн. для придбання господарських та будівельних матеріалів, проведення ремонтних робіт та послуг з виготовлення технічних умов на стандартне приєднання до електричних мереж в даних приміщеннях.

По завершенню ремонтних робіт, сюди переїде Синельниківський районний відділ Головного управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області, у якого в травні 2021 року закінчується договір оренди з управлінням поліції. Тож, якби депутати не ухвалили дані рішення, громадянам довелося їздити за паспортами до Новомосковська чи Васильківки.


adm. - 21.04.2021.