Logo

Telegram
Facebook

Матеріальна допомога родинам загиблих мирних мешканців: у Дніпропетровській ОВА розпочали прийом документів


В області затверджено Комплексну програму соціального захисту населення Дніпропетровської області на 2020 – 2024 роки (зі змінами), якою передбачено соціальну підтримку сімей цивільних громадян, загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації на території Дніпропетровської області.

Питання надання матеріальної допомоги розглядається на засіданні обласної комісії з питань надання матеріальної допомоги особам, які опинились у складних життєвих обставинах, відповідно до Порядку надання матеріальної допомоги членам сімей цивільних громадян, загиблих (померлих) внаслідок військової агресії Російської Федерації, затвердженому розпорядженням голови облдержадміністрації – начальником обласної військової адміністрації від 06.03.2023 № 98/0/527-23.

Матеріальна допомога членам сімей загиблих (померлих) надається особам, які проживають та зареєстровані в Дніпропетровській області.

Для оформлення матеріальної допомоги необхідно написати заяву та додати до неї певні документи. Серед необхідних – копія паспорта та ІНН. Документ, що підтверджує родинні зв’язки із загиблим. Знадобиться свідоцтво про смерть людини і довідка про її причини. А ще – інформація про банківський рахунок заявника у державній фінансовій установі.

Зібраний пакет документів слід передати до Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

За уточненнями звертатися до управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради: тел. 063-466-57-59. ☎️

6405f1d13c8bb713958298.jpg


adm. - 17.03.2023.