Logo

Telegram
Facebook

Користуйтеся інформацією лише з офіційних джерел!


Шановні жителі міста!

Сьогодні соціальні мережі об’єднують мільйони людей. Тут можна знайти інформацію на будь-яку тему. Окрім достовірної, у віртуальному світі «гуляє» багато і фейкової, мета якої – дезінформувати користувачів, посіяти паніку, викликати недовіру. Тому варто перевіряти інформацію, яка вас цікавить, та користуватися офіційними джерелами.

Так, зокрема, 27.09.2022 у мережі Фейсбук, однієї з місцевих спільнот у Телеграм від імені начебто Синельниківського міського голови Д.І.Зражевського була розповсюджена брехлива інформація стосовно одного із його заступників.

При цьому були використані: частина тексту інформаційного повідомлення міського голови про ситуацію в місті на ранок 27.09.2022, символіка фонового зображення сторінки Синельниківської міської ради у Фейсбуці.

За даним фактом до Синельниківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України у Дніпропетровській області 28.09.2022 направлено заяву для розслідування та притягнення винних осіб до відповідальності.

Нагадуємо, що достовірну інформацію про життєдіяльність м.Синельникове, міської влади можна знайти на офіційних сторінках Синельниківської міської ради за посиланнями:

-у Телеграм: https://t.me/sinradagovua ,

-у Фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069603731076 ,

-на вебсайті міської ради: http://sinrada.gov.ua/ .

Підписавшись на ці зручні ресурси, ви зможете дізнаватися про важливі новини нашого міста, діяльність міської влади з першоджерел і будете упереджені від фейкових повідомлень!


adm. - 28.09.2022.