Logo

Telegram
Facebook

Юнаки Синельниківщини поповнять лави Збройних Сил України


03 жовтня 2016 року у концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв відбулися урочисті проводи юнаків міста та району до лав Збройних Сил України. Цього разу Синельниківщина проводжала 25 призовників. Всього восени 2016 року українське військо поповнить 41 юнак.

Призовників, їх близьких та рідних з урочистою та хвилюючою подією привітали: перший заступник міського голови Володимир Яковін, заступник голови Синельниківської районної державної адміністрації Сергій Бірюков, заступник військового комісара Синельниківського військового комісаріату Андрій Нечаєв, клірик Свято-Миколаївського храму, ієрей Андрій Шевченко.

Від імені міського голови Дмитра Зражевського до призовників звернувся його перший заступник Володимир Яковін. "Сьогодні у ваші руки вручається найголовніше - мир та спокій у нашій країні, - зазначив представник міської влади. - Я сподіваюся, що кожен з вас вправно опанує нову професію - захист Вітчизни!". З власного досвіду зазначив, що служба в армії - це важливий етап у житті кожного чоловіка, побажав всім спокійної служби, зустріти батьків-командирів та надійних товаришів, мирного неба над головою.

Заступник голови Синельниківської райдержадміністрації Сергій Бірюков зазначив, що сьогодні до лав Збройних Сил України йдуть кращі юнаки Синельниківського району. Зі свого життєвого досвіду, Сергій Бірюков відмітив, що армія - це своєрідний тест для кожного чоловіка, є школою мужності. Побажав гідно нести почесне звання "Захисник Вітчизни", повернутися додому справжніми чоловіками, загартованими та здоровими.

Андрій Нечаєв у своїй промові наголосив, що у юнаків на майбутні півтора роки з'явиться нова велика сім'я та запевнив, що у зону проведення АТО їх не направлятимуть. Військову науку вони вивчатимуть у частинах. Тільки за власним бажанням призовники можуть в подальшому залишитися в армії на умовах контракту.

Боже благословіння та обереги-натільні хрестики отримали призовники від Андрія Шевченка. Ієрей побажав, щоб юнаки були гідними продовжувачами бойових традицій дідів та прадідів, щоб кожного завжди оберігав Всевишній, спонукав їх на добрі справи, щоб за будь-яких обставин кожен залишався, перш за все, людиною.

На добру згадку про цей важливий день, від міської та районної влади юнаки отримали подарунки – дорожні набори, які стануть призовникам в нагоді вже найближчим часом.

Музичні подарунки для майбутніх захисників Вітчизни приготували аматори Синельниківського району та Емілія Гуменнік.

img-20161003-091646.jpg
img-20161003-092347.jpg
img-20161003-091901.jpg
img-20161003-093202.jpg
img-20161003-093447.jpg
img-20161003-093701.jpg


adm. - 03.10.2016.